Pages

Friday, September 16, 2011

ery cari tuan baru untuk bobby yer...

salam kawan-kawan...

semalam bercuti..aku ternmpak tuan bobby....aku tnya bobby masih ader ke xde...kata tuannyer ada...dan mmg dia nak kasi org len jaga...aku kata adik aku nak, aku pun bertukar2 no tipon ngn tuan dia....bila nak amek aku call ajer...ok dah settle yg itu, mmg adik aku ada bgtau nak amek bela...aku pun bersgh2 tipon...tnya betul2 nak jaga ke idak...aih..entah mcmana adik aku ni kan...ish sorilah dik...biar aku bg pd yg lebih berhak la..sory yer..ti lik kampung kita bercekau mcm meow...jaga la ko...so aku dah bt keputusan aku nak bg kat yg lbh berhak...selain dr adik aku...kawan blogger NURULSULZALI pnh suarakan hasrat berKENAN ngn bobby ni..

bobby semakin kurus...tian dia
kpd nurul, kalau kamu baca entri ni...leh la bg alamat email kamu kat ruangan komen di bawah...nanti ery email no tipon dan leh la kita berurusan...sbb mmg niat ery nak tolong si bobby nih...cuma ery nak bg kat sapa2 yg betul2 nak bela je...ery mmg xberkemampuan...

ery harap sgt ery dpt bantu bobby dgn mencarinyer tuan baru...tian bobby...cedihla plak...

8 comments:

Chika said...

Semoga kawan ery boleh terima bobby. dan semoga bobby dpt kehiduan yang lebih selesa... amin...

nurulsulzali said...

kite dah coming! ingat jgk ery kt kite...kite mmg nk amik, tp kne bgtau hubby dlu..bobby tu jntn kn? dh konfirm dgn abg, kite msg...email kite wnhidayah3@yahoo.com...nnt da emailkan, kite bg no.phone

meowwmania said...

yeay!! bobby dapat tuan baru

yakin dan pasti mama nurulsulzali dpt beri bobby sepenuh kasih sayang

love u both muahhh!!

m4rilyn said...

alhamdulillah...nanti jaga bobby ngan sebaik mungkin yea momma bobby

GtHans said...

Alhamdulillah..:)

* HeeBum * said...

alhamdulillah.. bobby nak dpt tuan baru yg lg baik ^^

Rosmawati Yusof said...

Hoorey...hoorey..., T/kasih Ery, T/kasih nurulsulzali, selamat datang bobby, nnti suh mama buat entry tent. Bobby, ok..

ery D cat said...

cik chika: insyallah tuh.

nurul: ti kt berbalas2 email yer..ti tnya hubby dulu..restu2 ok..moga2 bobby diterima...kn la g kasi kan dia tau..takut dh cukup umur dia dah gatei mula lah pancut sana sini kencing ti..phm..tu yg xtahan tu...

MM: seronotkan bila kt dpt membantu sicomel meow...

marilyn/gthans: moga2 yer

heebum: ti dptlah kt berkenalan lbh rapat ngn bobby

kak kim: sama2 kak...betul tu suh mama bobby bt entri tntang bobby..hehehe mesti bobby byk cakap dan songeh mcm meow2 kita ni..hehehe..

Post a Comment

 

Copyright © eRy D cAt. Template created by Volverene from Templates Block
lasik surgery new york and cpa website solutions
WP theme by WP Themes Expert