Pages

Thursday, June 28, 2012

~4hr pergi sekolah~


Salam kwn2 meow...
(='v'=)
mcm dh lama je sepi dr bt entri hikhik...bukan sesaja...kdg2 ada benda len yg perlu di dahulukan...:) hnya sempat jenguk2 blog kenkwn2...

4hr lepas pergi ke sekolah semula...:P sesaja la, tajamkan apa yg dh tumpul...sekurang2nya ilmu kan...tp kira ok lah 4 hr lari dr tmpat keje jap..rs mcm hidupku terus berubah..hahaha...hr ni dtg keje rs mcm org baru plak..auwwww....baru 4 hr tgl..keje yg tgu sepanjang keretapi..:P kepala dh mula berdenyut2...oh...aku dh berjumpa semula dgn rakan karibku...STRESSSSSSS namanya..huhuhu~...

si puteh mcm biasa berlari2 anak melihat aku dtg...dan benda pertama org sebut kat aku ialah...'kesian kucing ko, kurus xde sp bg makan,  hr2 tgu...sib baik pakcik guard tolong bg sket makanan...' huhuu sedih pula....bukan sj2 tp ada hal xdpt lalu disini...

bila berada di sekolah, dgn suasana sibuk, dpt gak aku lihat kucing jalanan...tp yg aku pelik kucing2 kat area ctu semuanya berlari pecut..susah aku nak tgk yg jalan pelan2...br lah aku tau senang mereka nak melintas jln...:) memang pecut giler2...regangan badan mereka melampau2...hikhik...mereka dh biasa agaknya ngn suasana begini...kereta laju2...xpelah janji mereka tau jaga diri...
v
v
v
v
v
v
cikgu tnya nama....

errrr xpaham sgt ler...leh terangkan lagi sket...:P

rehat jap...smbil tgk org lalu lalang...laalalalaaaaa~

skodeng student kelas sebelah...pewitttt...hikhik

gosip2 sket...ngata cikgu..hikhik...


serius berpikir bila kena bt latihan...urmmmm.....fokus...fokus...


yeay!!!


bubui kwn2..ti kita jmpa lagi.....

erydcat:
auntie guard kat sana
baik sgt...:D


Wednesday, June 20, 2012

~senyum toyang-toyang~


salam kwn2 meow
(='v'=)

harap korang semua sht2 yer...2 3 hari ni aku tgk anak2 bulus aku kat rumah selalu curi2 pandang aku..xtaulah knp...





V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V

 photo: WWW.SODAHEAD.COM


erydcat:
senyum tu xsusah kan..
senyum jelahh hikhik

Wednesday, June 13, 2012

~terseksa jiwa raga~


Salam kwn2 meow
(='v'=)

bila cuti ke duk rumah lepak2 ngn anak2 bulus mcm2 drama diorg ni buat...sekarang acham la kaki buli lam rumah ni...nasib baiklah abang2, uncle dan auntie dia jns bukan kaki pukul wlupun kdg2 menguji kesabaran...tp selalu kesian kat buboo...acham bestpren dia tp acham ske buli dia...tp buboo mmg abg yg baik dan penyabar...

sebenarnya ni yg korang tgk gmbar..tp kalau tgk video di bwh memang dh tau lah pasal apa acham geget2 buboo tu...layan k..hikhik

video

dah tau kan kenapa dan siapa punya angkara..hikhikhik..:P






erydcat:
apa2pun kerenah anak2
bt kita geli hati...:D

Monday, June 11, 2012

~aku dan penjual munge~


salam kwn2 meow
(='v'=)

saban hari...selalu aku melewati tempat itu...
tempat si penjual bunga...
ya...tempat yang terlalu berbunga2 seperti bunga
di taman hati ini..(cewah! :P)

bersama cahaya cerah sinar pagi...
ku hirup udara segar dalam2..
mengumpul kekuatan dan keyakinan..
menghampiri si penjual bunga...

'selamat pagi wahai bunga...kamu harum mewangi...segar seperti hari ini...'
tegurku sambil menghidu bunga didepan penjual bunga itu..

(sniff...sniff...achummmm! (erk! spoil betul..)...)




' selamat tinggal penjual bunga..nanti aku kembali lagi...'
smbil aku melambai2kan tangan dan membuat isyarat flying kiss..:P




Nota : nak mengurat tu kena menyakat2 sikit..barulah dia susah nak lupa kita..hehehe...dari benci leh jd sayang....(ditulis oleh CHEMOT)




erydcat:
wargh!!!!! hbs lah munge2 aku ni haaa...
sp lah punya keje..










 

Copyright © eRy D cAt. Template created by Volverene from Templates Block
lasik surgery new york and cpa website solutions
WP theme by WP Themes Expert