Pages

Monday, February 20, 2012

makan2 di rumah tatak



salam kwn2 meow
(='v'=)

hari sabtu lepas kakak buat makan2..ajak kenkwn..dah dijemput 3 4 hr sebelum tu...kebetulan ada hal nak disettlekan kat kg..tp sempatlah singgah dulu ke rumah kakak...smbil bertemu kenkwn dan lihat perkembangan potek2...

meriah semua...bab makan2 ni kan...semua hepy hehehe...ery bwk sekali geng belang...syg nak tinggal2kan...ok..korang leh layan gambar2 dibwh...:P

makan donut dah lewat2 ptg ery smpai...tu mya ngn bella rsnyer bukan gaduh sal donut kan..hikhik

errrr..bekas donut kat mya je tu...:P
makan sembang makan sembang...:P
v
v
v
v
v
v
 v 
hehehe dinda syg kakaknyer sampai marah beri warning lg kat wawa dan kita semua...cayalah...dinda gengster...:P

apa2pun seronok berkumpul kdg2 mcm ni...cm ery dtg agak lewat...terima kasih sudi jemput ery dtg makan2...:)



erydcat:
ptg tu xjd men futsal, sbb ujan dah turun..

13 comments:

UniMeOw said...

hahahaha,,,comel la korg..(errr kucg+pcinta2 kucg sume)

cian tatak aw...adan uka kena maah ngn dinda..hak3..

GtHans said...

ahaha..siot laa ko Ery..(sambil tumbuk2 skrinn)

Chika said...

huahuahua... bestnye. syg x dpt dtg... huhuhu :(

m4rilyn said...

salah satu n3 terbaekkkkkkk pekat2 daru Ery.

mak suke mak sukeeeee

*petang tadik kita pegi pun Tatak masih nanes sbb mata dia bengkak*

NoRHaNa CorNER said...

ery dh blh wat drama dah ni

Shaz Alina said...

muekekeke~ den tumpang g0lak guleng guleng yo... ;p

ery D cat said...

UM: mereka meme cumel hikhik..tu la dinda siap warning..tatot gak..:P

Gthans: ampun kak hehe..hbslah skrin tu...

chika: hehehe...best ngusik tatak tu..

Marie: hehehe..ye ke..eh xkanlah smpai skang msh nanes g...pilem hindustan betul tu..:P

NC: tu la...amek gmbr kenkwn ni ada je idea yg leh mengeratkan sesama kita..:)

SA: hikhikhik sambung gelak..:)

¤(`×[¤MyA¤]×´)¤ said...

Muahahahhahahahahhahahaha....itu je yg aku nak taip...smpai kuar air mata aku gelak! real giler kakak dok kuis2 gate tu... :))

Setuju dgn Marie!N3 Terbaik! :p

¤(`×[¤MyA¤]×´)¤ said...

Oh ye lupe plak...Hello!! Bekas donat tu ade kat Bella yeh...bukan kat aku! siot betui! :P

*Vivilicious* said...

dinda gengster eh..haha

ery D cat said...

mya: hehe..ada lg adegan kakak menguis..tp tu nanti2 la..:P

mya: eh lupa plak...tp dh ade bukti bekas tu ditgn mu hikhik..(hbslah larikkk)

v: dinda gengster skang ni v..mrh tatak dia kena sakat ngn ktorg

Mama Tatami said...

huishhh...begitu hebat kasih sayang dinda pada kakak:) wawa gurau jer sayang. jgn la marah2...kami sume syang kamu dan kakak.

ery D cat said...

MT:hehehe kan...mereka syg menyayang..:)

Post a Comment

 

Copyright © eRy D cAt. Template created by Volverene from Templates Block
lasik surgery new york and cpa website solutions
WP theme by WP Themes Expert