Pages

Wednesday, February 8, 2012

main futsal di rumah tatak..:P



salam kwn2 meow
(='v'=)

pd ptg ahad lepas ery mengajak cik marie dan puteri ke umah kakak
...sajalah berjmpa adinda yg slu ery tgk2 di blognyer...

dinda ms ni mood kurang baik...nak cekau je kejenya..

dh puas makan2 bercerita
nampaknyer ada padang futsal di depan umah kakak (yg di simen sndiri oleh kakak tau)
ery x melepaskan peluang untuk mencabar geng2 kakak hihihi

perlawanan diantara tuan rumah kakak dan shomeynyer dan ery plak bergandingan ngn dinda

memula tatak memalu xmo tunjuk skill...
akhirnyer menyahut cabaran dr ery...dan spt biasa cik marie menokok tambah la perisa..hihi
 tp kakak kata dia nak jd coach tepi pdg je untuk bebudak ni..xpela..janji dia turut serta kan..tuan rumah
ngade wawa..manja2 tp xmo geng ery...ceh! xpe2...xramai pun xpe janji yakin tu kn lebih hihi
nenek jerung sntiasa serius semasa perlawanan...:)

tanpa melengahkan ms Dinda merangkap ketua pasukan turun padang untuk mencabar geng2 tataknyer sendiri...hehehe
(sory tatak...dinda kata dia nak geng ngan ery ..haha)
 dinda ery ni mmg sentiasa bersemangat...:D
 ni ms dinda nak rembat bola..
 tp wawa x cukup skill untuk menangkis rembatan dr dinda..hihihi  
ni antara aksi2 geng2 kakak di awal permainan...lom apa2 geng ery si dinda dh menyumbat 1 gol...yeay!!! dan gmbar di bwh rupa coach tuan rumah masa kamera merakamkan dlm bentuk slow motion...hihi..layan~~~
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
wajah kakak bila dinda sumbatkan gol kemenangan...hihi

 kakak dah start cekak pinggang
hihihi akhirnyer tatak terpaksa akur yg dinda memang terer bermain futsal...
 
 
apa2 pun kakak terima kasih menerima kekalahan futsal kunjungan ery tempoh hari..ti len hari ery dtg g yer...dinda...jgn lupa latihan kita nanti...xlupa cik marie tunjukkan jalan dan putri terima kasih sudi temankan ke rumah kakak tempoh hari...:D
 
 
 
p/s: dialog ni hanya rekaan semata2..kakak..sory..gmbar terkejut tu tetiba ter 'ada' lam kamera hihihi



10 comments:

GtHans said...

ahahampeh laa ko Ery..ahaha..adoi laa..sabor jer laa..ahaha

Rosmawati Yusof said...

Teringat cite 'Meow-meow World Cup', semuanya tinggal kenangan....

bella-wella said...

hahahahahahhahahahahahhaa

m4rilyn said...

sambung gelak ngan Bella. mwahahahahahahahahahahahahahahha

MamaBetty said...

hahahahhah!!! suka!! suka!!

NoRHaNa CorNER said...

siap wat scene bola msk gol tu...menjadik la hehehe

ery D cat said...

GTHANS: sory ler tatak...gurau2 je...bukan slu kan men futsal mcm tu..hihi...

BELLA: hehe

MB: ery pun suka!hihi

NC: haha itu kira mcm slow motion la tu hana..nak tunjukan si wawa xdpt tangkap bola..hihi :)

Chika said...

hahahahaha dinda dpt hadiah kentaki tak?

ery D cat said...

heheheh chika...itu habuan kena tnya kakak la sbb dia kalah..hehe

nurulsulzali said...

suke sgt! mcm real~~
[masih sedih sal nia k.kim]

Post a Comment

 

Copyright © eRy D cAt. Template created by Volverene from Templates Block
lasik surgery new york and cpa website solutions
WP theme by WP Themes Expert