Pages

Tuesday, April 3, 2012

Mereka berhak mendpt kehidupan lbh sempurna


Salam kwn2 meow

spt yg semua tahu (klu yg tahu lah) kisah bebudak C yg diberi nama cham-cham, chum-chum, chinta dan chintu sempena nama auntie chemotnyer tu, mmg tiada ibu, terkontang kanting di tmpat keje kazen ery...ms tu kebetulan Geng belang si Tuah dan Lekir jg Melati B telah ery hntar ke rumah mak di kampung. Jadi kazen telipon meminta tolong ery bwk ke klinik si chintu sakit ms tu, tp ery amek keputusan foster kan bt sementara waktu krn ketua di tmpat kejenya nak suh tukang kebun buang semua kucing2 disitu...sgt KIJAM!! leh klik DISINI nak tau mcmana mereka leh berada dirumah ery dan klik DISINI untuk tahu kenapa dan mengapa.

Mmg niat dr dulu ery fosterkan...jd rsnya skang ni ms yg sesuai untuk cari owner baru untuk mereka....semoga diorg dpt tmpat tgl yg smpurna bebas bermain2 dan menumpang kasih pd yg btl2 leh beri perhatian. Sebelum iklankan di tmpt lain jd ery bt keputusan iklankan di blog dulu...sbb ery sgt2 berhati2 skang ni...xmo jd mcm dulu lg..

Bt pengetahuan kwn2...ery adopt si cham-cham shj...sbb cham-cham masih perlukan perhatian lebih...dia xsakit tp dia agak slow....selalu menyendiri....Selalu dibuli dek adik2nyer dan terasing kadang2..

Jadi hanya chum-chum, chinta dan chintu je yg ery buka untuk adoption. Harap ada kwn2 yg sudi sebarkan pd yg lain2 mn tau ada kenalan2 yg sudi adopt dan berkongsi rezeki dgn mereka.

Chum-chum (Jantan)
Chinta (Betina)
Chintu (Betina)

* sudah dinyah cacing (vaksin belum)
* umur 3bulan lebih.
* sudah diajar poo & pee lam bekas pasir
 
dgn syarat ambil ketiga2 sekali sbb pnh cuba pisahkan ketiga2nyer tp mereka mmg tercari2 adik beradik yg lain...jd lbh baik jgn...mgkin dh biasa xde ibu hanya dgn adik beradik je. xsusah mnjaga mereka sbb sgt2 mendgr kata :)...bermain pun setempat shj...klu nak poo semua sibuk nak poo n pee jgk...:D
 




harap ada yg sudi adopt mereka bertiga klu xblh minta bantu sebarkan pd kwn2 yg sudi...TANPA BAYARAN....hanya yg sy minta...beri mereka perhatian dan kasih syg...itu je.
 
 
erydcat:
keprihatinan kalian
hnya Tuhan yg mampu membalasnya...

12 comments:

meowwmania said...

alaa...comel dan manja wajah mereka

betul ery kite dah jaga bebudak nonet tu pon tak sanggup nak pisahkan mereka, sbnrnya ramai yg mintak tp sbb dorang nak sekor2 kite tak jadi nak bagi huhuu...

nnti kite tlg iklankan yerk ;)

Rosmawati Yusof said...

Alah sedihlah plk. Apapun t/kasih Ery telah menjaga mrk dgn baik sekali. Semuga mrk bertemu dgn keluarga angkat yg sebaik Ery juga...

ery D cat said...

MM: tulah pasal MM agak susah nak cr yg boleh adopt ketiga2 sekali...mereka bising kalau dipisahkan..terima kasih MM bantu iklankan..hanya Tuhan yg mampu membls pertolongan dr kamu ni..

Kak kim: sedih mmg sedih kak sbb dh syg mcm kucing sndiri...tp demi kehidupan lbh baik bg mereka ni...insyallah kak moga2 mereka bertemu yg leh syg mereka mcm yg ery berikan...

m4rilyn said...

insyallah akan ada yang nak adopt. dorang semua tu cute2

GtHans said...

harap ader yg sudi bagi kasih sayang pada mereka..InsyaAllah..

¤(`×[¤MyA¤]×´)¤ said...

Sedih lah baca...berkaca mata aku... semua akan ada "kalau"...huhu...semoga Allah akan melindungi mereka...INSYAALLAH...

"kalau" la aku mampu... :'(

NNS said...

hope mereka akan dapat rumah baru & tuan baru yang baik...

¤(`×[¤MyA¤]×´)¤ said...

Sedihla pulak..berkaca mata aku...
Andai lah takde perkataan "kalau" tu...Semoga Allah akan terus melindungi anak2 Ami ni...INSYAALLAH..

"kalau" la aku mampu... :'(

ery D cat said...

marie: moga2 la kan..ada insan yg sudi adopt mereka

gthans: yer kak...

mya: kalau ko rs berkaca mata bila bc apatah lg aku...

NNS: insyallah..

terima kasih kwn2 yg sudi bantu sebarkan kat wall msg2 di fb...terima kasih...

rubygemstone said...

i like chum2 lah....

Zul n Azizi Boarding Pets said...

Salam Ery..

Wah geng gitu-gitu ye...

Kami dah follow blog edry....jangan lupa singgah & follow blog kami lepas ni ye.. :-)

ery D cat said...

ruby: chum2 sgt2 aktif...dan syg adik2 tu...ilang kejap cari melilau2..

Z: w'salam...dh folow..:)

Post a Comment

 

Copyright © eRy D cAt. Template created by Volverene from Templates Block
lasik surgery new york and cpa website solutions
WP theme by WP Themes Expert