Pages

Friday, April 13, 2012

met rindu~


salam kwn2 meow
(='_'=)

semenjak ahad hr tu nmpak memet mencari2 sesuatu...selalu menyendiri...selalu tgk cham2 dr kejauhan...pastu muka serius je...ingatkan dia jeles ke hape..yelah ada kucing baru kan lam rumah..tp kan mereka dulu dh duduk umah ni beberapa bulan...kalau nak merajuk hati dh tentu2 dr hari tu...skang lebihkan dia...takut dia terasa ke hapa...teman makan dan segala2nya...smpai cuti rabu lepas pun bwk dia jalan2 nek kete pusing2 town...yelah kot2 boring ke..kejap je..pastu masih menyendiri dan tercari2...

risau jg..belek2 dia kot2 xsht...tp kadang2 meroyan je terkinja2 bermain...tp setiap kali dia berlari2 bermain dia akan masuk bilik cham2 dan adik beradik cham2 dulu...urm...perati dia 2 3 hr ni..barulah ery sedar sesuatu...


Memet rindu mereka rupanya...

memet amek masa tido lam bilik diorg...sbnryer memet xpnh tido kat cni..paling kuat pun masuk pastu kuar...ms tu ada lagi mereka....tp bila 3 C dh berada dirumah mummy barunya...memet ery tgk mcm rindukan mereka...si cham2 xpyh cakap..lupa dh terus...gila kuasa adalah hehehe..

xsangka memet smpai mcm ni...bukan bie saja2 hntar mereka tu..bie bt semua tu bersebab...untuk masa depan dan kebaikan...


gitulah si memet...dlm dok mencari tu dia asyik nak mrh ngn anak2...
berita baiknya..

V
V
V
V
V
V
V


ni gmbr terbaru si chum-chum baring berpeluk2an ngn baby kucing Pn Zetty...alhamdulillah...mereka baik2 shj memet....

erydcat:
rindu terubat
dgn gmbar2 mereka..:D
terima kasih pn zetty krn
masih sudi update tntang mereka...:P


10 comments:

Anne said...

Ery nanti update juga ya pasal mereka, rindu nak baca lagi... Semoga mereka bertambah bahagia di sana...

MamaBetty said...

memet..jgn sedih2 ya..nanti x macho...heheh

m4rilyn said...

cair Memet ngan hantu nenen ek? sabar ye Met..dorang bahagia kat sana tu

ery D cat said...

Anne: oh suka ngn cerita hantu nenen yer..insyallah kalau owner diorg update..ery akan bt entri lagi...

mamabetty: memet berjiwa snsitip..hihi...dh leh trima dh tu..sbb semlam terkinja2 ngn chemotnya...

marie: tu la..ntah2 si baby pn zetty tu dh dicabul dek hantu nenen sbb tu baik je semacam hahaaha

UniMeOw said...

ciannnn met...huhu rindu yer...

GtHans said...

sabar yer Met..biasa laa kehidupan mmg gitu..pasti ader rindua2an..hik2

Alhamdulillah..dah baik bebudak tu ngan Baby..:))

meowwmania said...

sukanya tgk gmbr chum-chum tido berdua-duaan tuh :D


ala memet saba yer...tok sah risau mereka baik-baik saje ;)

NoRHaNa CorNER said...

bgsnyer cepat tol serasi..nnti ery bwk si memet jumpa diorg

hud aikara said...

kesian si memet...

ery D cat said...

unimeow: tu lah memet...rindu...

gthans: tatak...memet gtulah..snsitip btl..

MM: hehe senang ht tgk diorg leh serasi...

hana: memet xleh bwk ti dia terkam semua org...xcaya tnyalah yg pnh jmpa dia..adeh!

HA: tian kan..

Post a Comment

 

Copyright © eRy D cAt. Template created by Volverene from Templates Block
lasik surgery new york and cpa website solutions
WP theme by WP Themes Expert