Pages

Thursday, January 26, 2012

yatimah dan shira



salam kwn2 meow
(=','=)

selepas acara piknik bersama kenkwn di area umah papa meow sabtu lalu, hari isnin Ery akan ke Seremban untuk menghantar yatimah pd tuan barunya yg bernama Shira...

Shira adalah kenalan di laman FB...melalui iklan yg di buat di page PH, shira sudi untuk membantu dan memberi kasih syg kpd yatimah...dgn kehilangan 3 ekor kucingnyer Disember tahun lalu menjadikan shira ingin membela lbh byk lagi stray cat ni. Alhamdulillah...akhirnya Yatimah terbela jg dr dibiarkan di ofis ery tu...semua yg tau kisah Yatimah tntu2 bersimpati yg belum tau leh klik di sini bagaimana Yatimah leh berada di bwh penjagaan ery..

yatimah ske bermain2 ngn uning dan berkejar2an...mgkin uning jambu sgt senang sket nak buli hehehe :P
geget2 apa yg patut..:) dia ske bermain2..kdg2 xlarat kejor2 dia..terbakar kalori..hihi
main cak2 ngn memet tnpa pengetahuan dr chemot..hihiihi :P
(curang! bie bgtau chemot ti...)
gmbar yatimah pagi2 nak ke seremban..sedih sbnryer tgk gmbr ni...
(dh jaga dia kan...sayu tu tetap ader...)
perjalanan ke Seremban, Yatimah kdg2 je berbunyi....baik je duk lam kete
ni ms tgu shira lam kete...
sesi peluk2 antara satu sama lain...nak nanes~
ni la tuan baru yatimah..shira nama dia...ktorg jmpa pun di depan terminal one di Seremban...kata shira jiran2 dia pun pencinta kucing...kiri kanan umah ada kucing jd xde masalah kalau yatimah nak berkawan...seronokla yatimah yer..:)
yg pegang yatimah tu anak sedara dia...


babai yatimah...(siyes!! sayu hati nak nanes...)
tp bila kenangkan dgn kehidupan baru dia tu...ery harap dia bahagia bebas kat sana...terima kasih Shira sudi jaga dia dan PH jg krn iklankan...


nanti kt jmpa lagi yer Yatimah...bie leh bantu kamu setakat ni je..harap2 kamu rasa bahagia bersama bie sebelum2 ni...



11 comments:

m4rilyn said...

bye Yatimah..jangan nakal2 taw

Mama Tatami said...

Bye sayang yatimah. Sayang yatimah. Mama tatami doakan yatimah sehat dan selamat di sana yer.

meowwmania said...

suka tgk Yatimah nmpk dia makin sihat dan makin cantik..

terima kasih Ery!!

terima kasih juga buat mama baru Yatimah, Shira ^_^

ery D cat said...

m4rilyn: dgr kata dia hepy berjimba2 ngn kucing jiran

MT: begitulah hendaknya

MM: badan dia pun makin berisi...angkat pun dh berat, sama2 MM...:)

*Vivilicious* said...

ayu yatimah ni...nak nanes jugakk..waaa

* HeeBum and HaeBi * said...

elok la ery bakar kalori.. hihihi.. :P
babai yatimah.. have a happy life.. ^^ kitrg akan slalu doakan yatimah... and ery, u have done a good job.. well done :D

ery D cat said...

v: ery lg la nanes tu mcmana...urm..cedih tp kn heppy sbb dia dh bebas dan dijaga...semoga dia dan family baru dia heppy..:)

heebum: ceh!hehe...thanx kwn..

Rosmawati Yusof said...

Bye2 Yatimah. Nanti jgn lupa suh mmummy Shira upload gambar terbaru, yer... We miss youuu.....

Chika said...

Sayu gak hati tgk gambar yatimah yg last tu. Nnt dok sana kwn elok2 na... Good girl dia ni. Makin cantik lak tu...

Elle Who? said...

comel sangat yatimah ni...nama pon solehah sgt.. :) salam erkenalan ery! :)

ery D cat said...

Kak Kim: nanti kalau dia upload leh la ery share kan..

chika: sayu kan...dia pun makin ayu...sbb tu xngam ngn chemot..chemot takut jatuh saham hehe

Elle Who: err ni yg blog selamatkan puppy tu yer...salam perkenalan jg...bertmbah lg kwn2 pencinta haiwan ni..:D

Post a Comment

 

Copyright © eRy D cAt. Template created by Volverene from Templates Block
lasik surgery new york and cpa website solutions
WP theme by WP Themes Expert