Pages

Tuesday, January 3, 2012

Yatimah (2)



Salam kawan2 Meow
(='v'=)

hari isnin lepas yatimah beransur sht la xde demam pns agi..leh jejalan sekeliling sofa..:)...anak2 msh di asingkan dr dia...biar dia rs selesa dulu...makan msh kurang..tp yg paling best bila dia dh ske lepak ats sofa...smbil menonton kartun tom & jerry...xcaye??? sila klik video di bwh yer..:D

video


caye x? caye je la ekk...yatimah ske tgk kartun hehehe...xla sihat sepenuhnyer janji dia hepy duk indoor ni..

harap selera nak mam tu ada nanti..khamis ni nak g vet balik..doc nak tgk keadaan dia..xtaulah mcmana...doa2 kan dia makin sembuh..tp leh ke beri dia minum susu yer nak gantikan ngn makanan dia...sbb dia xberselera...yelah sakit tp ery risau..dan br perasan yatimah ada kecacatan kekal..bila dia duduk...badan dia betul2 lentik...mgkin menahan sakit perut dia tu...



14 comments:

meowwmania said...

sian Yatimah...

boleh kot bagi susu tp jgn bagi susu lembu taw ery nnti takut dia kalah cirit-birit pulak..

bg susu formula khas utk kcg then cuba campur dlm wetfood dia kot kot Yatimah berselera kan..

Naz said...

dia xpenah tgk Tv..hehe..semoga cepat sembuh ye yatimah

Mama Tatami said...

have a happy life yatimah sayang. tq ery bg keceriaan buat yatimah

Han.Nee.Saa said...

ery.. cuba rebus kan ayam..

yatimah duduk rumah abi elok2 tau.. may all happiness be yours ;)

all the best ery ^^

nurulsulzali said...

suke yatimah tu...pasni join kakak siti puteh tengok DIVA 702 astro...jgn lupe ajak chemot same..hehe

m4rilyn said...

wahhh bestnya duk rumah Abie....

cepat cembuh ye Yatimah
love,
Sayang

ery D cat said...

MM: nanti ery cari..dan try letak lam wet food dia..

Naz:yelah kan...duk cni terpingga2 tgk kartun lam tv...

MT: sm2 kak...itu je yg mampu..

Heebum n Haebi: rebus ayam kasi air rebusan dia je ke?

nurul: yatimah bukan mcm chemot...yatimah ni brutal bukan ayu dan diva spt chemot..owh xperlulah tgk #702 tu sbb selalu pun dia duk landing smbil berdandan ats astro tu yg depan tv tu..suh tgk muka dia mcm cumel sgt..ceh!

m4rilyn: si syg dh lik cuti hr tu ya..risau ler nenek dan mama kamu...yatimah ngn sayang tu seiras kan kak marie..:)

Ms J said...

Subhanallah... cerdiknya dia!

m4rilyn said...

Sayang jadi warga newcastle dah cam abang Long n boipren dia:)

UniMeOw said...

ce bukak ombak rindu bg yatimah tgk..hehe

br la dia bjiwa romantik n syg ank2 yg laen...:)

* HeeBum and HaeBi * said...

ayam tu sekali bagi dia mkn.. heebum dlu ms lps operate mmg rebuskan ayam.. nnti die slow2 mkn.. lgpn lembut dan siap2 da ade air.. klo kibbles tu keras sikit.. jgn ltk garam.. rebus biasa je.. nk ltk skali air pun leh.. ayam je pun leh.. ery tgk mne dia nk.. kalo dia minum air rebus dlu pstu sikit2 mkn ayam tu.. oke jgk..

ery D cat said...

terima kasih beri tips..hihihi

Suara Kalbu said...

Salam kenal,

Sweet je nama Yatimah. Comel

ery D cat said...

suara kalbu: salam kenal jg..hehe ye lah..klasik sket..:) terima kasih sudi singgah ke blog sy yg xseberapa nih..

Post a Comment

 

Copyright © eRy D cAt. Template created by Volverene from Templates Block
lasik surgery new york and cpa website solutions
WP theme by WP Themes Expert