Pages

Friday, January 20, 2012

wello~~~



Salam kawan-kawan meow...
(='v'=)

sedang leka bersembang2 ngn abg2 kat ofis ni nampakla si putih berlari2 dgn di ikuti seekor babies yg sgt cumel..


terhendap2 mcm special force je...toleh lagi dia masuk kat kwsn kilang main sorok2 ngn 3 lg adik beradiknya yg lain...tp hanya dia je yg paling berani...tertinjau2 aku ni...mesra la gak dia...mula2 kenal lom leh cuit2 g...:)

ni siputeh menunggu dan memanggil2 si kecil ni kuar untuk kenal dunia luar sndiri

tp aku masih ragu2 dia anak putih ke anak si yatimah...sbb hnya dia seekor je yg kaler hitam putih yg lain semua putih ikut si ibu...sbb yatimah pun pnh ada anak kaler mcm ni gak...ni aku upload lg gmbr anak yatimah yg msh xbukak mata lg waktu tu...


nmpak x hnya seekor je kaler hitam putih juga lam gmbr tu...aku cakap mcm ni sbb si putih dan yatimah beranak pd minggu yg sama, selang 2 hr je...cm tmpat yatimah lbh aku tau sbb yatimah ske bwk anak dia ke aku ms tgh makan..ntah nak suh bt apa..mgkin dh bg hint untuk aku selamatkan anak2 dia kot...urm...xpelah yg aku tau belang2 ni dua2 dh mati...tp yg hitam putih tu mmg aku xdpt cari...kemungkinan ada yg buang anak2 yatimah, lgla plak yatimah ditendang tmpoh hari...cari2 x jmpa..

yg aku tau..anak siputeh ada seekor dh mati xde kepala...tgl badan je..mgkin jantan yg makan..tp xkanlah si puteh tolong jaga anak yatimah ni kan..sbb mula2 dulu anak2 putih hnya ada 4...semua putih...sekor mati tp mn dtg seekor hitam putih ni..dan dia paling lincah dh mcm yatimah plak aku tgk...ngn org len dia menyorok trs..ngan aku dia masih cb nak dekat2...

video di bawah xberapa clear tp leh la tgk betul2...cute sgt...:D

video



erydcat:
kalau benarlah si puteh
tolong jaga anak yatimah,
kat ctu mereka dh mengajar aku
erti kasih syg yg sebenar..:)

4 comments:

UniMeOw said...

meowwwww~~

GtHans said...

eh2..cam Shark laa yg sekor tu..:)

Mama Tatami said...

Touching...be safe dear

ery D cat said...

unimeow: meow2

gthans: kan..ery nak sebut takut kakak sedih

mama tatami: ngah berusaha cari tuan untuk mereka

Post a Comment

 

Copyright © eRy D cAt. Template created by Volverene from Templates Block
lasik surgery new york and cpa website solutions
WP theme by WP Themes Expert