Pages

Thursday, May 5, 2011

Untuk semua ibu

Salam semua, bila tgk blogger2 len bt entry smpena hari ibu..teringat plak ngn 1 video yg aku bt nih...tp ni video ms chemot bunting dan ms si buboo, si tamtam dan si uning baby2 lagi. Teringin nak ada baby tucen tp memandangkan duk apartment (sbnrnyer xdibenarkan) cukup2lah 5 ekor...ti di komplen plak dek jiran2. Mereka2 ni mmg xbg kuar umah nak kuar pun kat balkoni je ar..xpun bwk g jalan2 tu je la. Tp janji semua bahagia. Dah pun dikasikan semuanyer...sbnrye chemot pnh bunting sebelum anak2 ni lahir..tp keguguran kata doc vet 'early pregnancy' ...hihihihihi (kecik sgt la tu dah gatei ngn Memet) ni kira kali kedua la dia menjadi...pas si buboo, tamtam dan uning lahir....trs g kasikan dia...


Selamat Hari Ibu 
bt semua ibu2 seluruh dunia

video

Chemot juge..ibu yg penyayang pd anak2nyer...


eryDcat: 
to do is to be
to be is to do
do be do be do...hihi :P



8 comments:

GtHans said...

Slmt hari Ibu utk sumer ibu..:)

ery D cat said...

yer selamat hari ibu sedunia...

Rosmawati Yusof said...

Selamat Hari Ibu... Baby semua apa khabar?

ery D cat said...

err baby tu semua dah becar2 la kak..tu video ms buboo, tamtam dan uning tecik2..hihihi...skang chemot(si ibu) menten jaga badan hahaha :)

meowwmania said...

slmt hari ibu Chemot!! :D

ery D cat said...

hihihihi (chemot ckp):)

shaf Que said...

salam saya dari blog itscats.blogspot.com,kt opis ni limited la takle nak follow awak nt saya follow.panjang kome awak eh haha .saya setuju dengan smua yg awak ckp.bia dikata apa pun saya pun tak sgup nk buang .salam perkenalan :)

ery D cat said...

w'salam, yg bela kucing tau perasaan tu mcmana..
thanx sudi singah meow2 disini...

Post a Comment

 

Copyright © eRy D cAt. Template created by Volverene from Templates Block
lasik surgery new york and cpa website solutions
WP theme by WP Themes Expert