Pages

Wednesday, August 17, 2011

uning...MEOW magazine...blackwood


Salam

disuatu malam selepas berbuka..uning menghabiskan masanya dgn membaca majalah MEOW...

Uning: eh....majalah ni bau blackwood la...hikhikhik

dgn sepoyo2 mgkin uning kunun2nya membaca...ntah paham ke idak tu...
tgk gmbr je kot...hihihi

Uning: errr...tulis kat cni makanan untuk Dog..eh cun juga aweks sebelah tu...ngeee

erydcat: haaaa...uning tgk awek ekk...tu yg kaler itam putih tu...ooo..kantoi

Uning: errmm..mana ada...xmo lah ejek bie...uning x tgk awek pon..

erydcat: ngaku jela uning..tgk awek pun abie x marah...tgk je kan..kan..hihi

Uning: (dlm hati) urmm..dia plak yg lebih2
 
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
kat ats ni adegan2 selepas uning dan yg lain2 try mam blackwood...beli paket kecik jer...sj lah nak try dulu semua suka ke idak...tgk2 2 kali letak habis licin..urmm ni mam ke telan je ni...tp kira semua suka tu haaa maksudnya kn lah bertukar...kat sini ery tgk dan ada yg bg pendapat(kwn2 blog) suh cuba blackwood ni..dgrnya elok sbb xde pewarna dan untuk bulus2....yg dah guna tu leh x share pengalaman kat cni..ni 1st time ni...xpnh cb pun..


erydcat:
ske tgk anak2 mam smpai licin...
alhamdulillah...mereka suka...
ery pun suke...:D

12 comments:

* HeeBum * said...

kami mkn blckwood.. hehe.. meow2..
ery beli pack cmne? ery kalau dok area kl/selangor.. better beli yang breeder pack.. murah sket.. huhuhu..

Ms J said...

Julian pun makan blackwood. Memang ok!

Sebelum ni makan Vitacat, Cat's Eyes, Friskies, Science Plan, timbang kati pun ada jugak. Tapi semuanya buat bulu dia gugur dengan jayanya!

Sejak bertukar kepada Blackwood, takdelah sekejap seminit nak pegang penyapu nak sapu bulu dia. Dia pun makan dengan penuh selera.. hehe..

meowwmania said...

blackwood ni premium food so semestinya ia lebih baik

kite bertukar ke blackwood ni sejak dua hekor anak bulus tak boleh kencing, alhamdulillah sejak bertukar ni takde masalah

ha'ah kite pon beli yg breeder pack 24kg harganya rm220. harga utk sekilo cuma RM 9.20 jer ;)

ery D cat said...

hah???murahnyerrrsss...kat ne nak beli tu...adeh..ery duk area kl/selangor..mama heebum dpt stok dr mana ek???julian...ery tgk diorg telan trs x kunyah pon..hihi
MM: hrp2 diorg nak membuang segala hajat leh la dgn sempurna kan.

* HeeBum * said...

Ery : eomma heebum ni amik kt perak.. sbb dok perak.. hehee.. so harga up sikit rm11 per kg.. tp lagi oke dr amik straight dkt pet shop sbb mahal.. tp, kwn sy amik kt ampang pet shop x slp amik breeder pet harga mcm meowmania tu.. ery de email? nnti sy suruh kwn sy msg kt ery.. hehee.. sbb rasa mcm ery duk kt kl/sel jadi rugi la x amik yang murah.. dah dekt kn.. huhu

* HeeBum * said...

oh.. kwn sy tu yg blog kittyworld.. jap nak pnggl die suruh jawap kt sini ye.. hehee

KittyWorld said...

hehe..Ery, boleh order dengan KTAJ.. add fb dorang Kucing Terbiar & Anjing Jalanan.. dorg jual breeder pack rm220..KW amik ngan KTAJ..

KittyWorld said...

klu nak beli kat petshop, kat Taman Watan Ampang..tp kalau amik sekilo2, xdapat rm9.20 sekilo..

ery D cat said...

tima kasih byk2 la kat mummy2 kucen nih..hihi..
kat tmn watan ampang ya...ti ery g la...ingat2 lupa g sana..hihihi...

Juz Call Me Sharz said...

mane dapat majalh meow tue??? nak beli!!! =D

m.q said...

errr..kitorg mkn IAMS Hairball.ok jugak sbb cuci perut kitorg dgn bulu2 kitorg yg kitorg telan sekali masa grooming tu thehehe..

Uning, kitorg ada buat postcard dan nak bagi kat Uning. nanti Uning mintak abie Uning bagi alamat rumah kat kitorg yer. nanti kitorg pos. email jer alamat rumah Uning tu ke email HumanBean kitorg..--> atreyu05@yahoo.com

much love;
BoBo Salem, ChaCha, Sachio & Kochie

Chika said...

Nomi & the gang pun makan blackwood jugak.... =D

Post a Comment

 

Copyright © eRy D cAt. Template created by Volverene from Templates Block
lasik surgery new york and cpa website solutions
WP theme by WP Themes Expert