Pages

Sunday, December 2, 2012

~memilih~


salam kwn2 meow
(='v'=)

ingat tak dgn nano dan apin? yg telah di jaga oleh kwn ery, fara namanya...hari tu kebetulan company mereka bt team building, jd dia kena gerak ke PD..mintak tlg hntar kan ke klinik si Nano yg xberapa sihat, ery niat nak jaga 2 3 hr supaya bila hntar balik dia dh ok tapi apakan daya..

anak bulus ery si Nyinyi meragam xtentu arah...melampau2 kdg2 smpai menjerit2..errr meow pun ada jerit tau jerit marah kita angkat dia..tp tak cakar...ermm mengalahkan budak kecik yg bt hal time mak bapak xbg beli mainan hikhik..

nano tak sihat...fara hntar ke ofis...tian dia...monyok jer...
ni dh pas g klinik mai rumah...sejak gmbar inilah si nyinyi sombong tu mula bt hal...urmm..
byk bukti yg telah sy kumpul (eh dh mcm detektif conan plak) Nyinyi xbergerak di satu2 tmpat..paling lawak ery rs dia leh amek port si uncle memetnya, aih memet pun mengalah...semua nak di cakaunya...sedangkan nano sy asingkan di bilik belakang sbb dia x sht, tapi si nyinyi ni kita angkat dia lalu depan bilik nano pun dia jerit2 tp xmeronta...umpama budak kecik nangis tp xkeluar air mata..ish! xmau makan, xmau minum, x g poo x g pee..risau ler...nmpak sgt sombongnya xleh share...tak sedar nano tu adik beradik seibu dan sebapa err sebapa ke?..ish2x..lupa daratan..hahhaa...


semua tak kena...menderam sana menderam sini seolah2 sy membela seekor anjing berupa kucing...garang tak tentu pasal.. tgk je lah muka dh tau sombongnya tahap mana...chemot pun tak mcm tu walaupun dia perasan diva...hikhik..

sila layan video Nyinyi dalam keadaan tertekan yer...kuatkan volume speaker anda ngeeee~


erydcat:
jgn sombong tak bertempat...
hikhik

9 comments:

UniMeOw said...

haha memet jugak yg cooollll~~

love memet!!

http://wonderfurrworld.blogspot.com/ said...

nyinyi rupa dia mcm arwah wiwi saya dulu..

sedih blk tingat dia...

ery D cat said...

UM: haaa memet gak cool kan...memet pun syg auntie hihihi

Xpelah rindu2 tgk lah gmbar nyinyi kat cni ye...jgn sedih...

meowwmania said...

hehe...sian nyinyi stress bebenor dia :D

ery D cat said...

MM:stress la sgt...uning cakap hihi

m4rilyn said...

macam munyik kete kancil turbo daaa

ery D cat said...

Marie:hahaha ye tak ye jugak dgr balik memang seakan2 nak nak bila munyik mencicit2 turbo tu hahahaha...:P

Lara sushi said...

haha...memang pemilih sungguh deme ni..tapi rasenye sume kucing akan menderum macam kancil turbo tu kn kalau baru jumpa..piat je telinga deme..hihi

ery D cat said...

LS: yg lain mmg dulu xberapa suka tp xdelah smpai menderam2 selalunya anak2 bulus ery kalau tau ery bwk meow baru diorg paling kuat pun lari sorok kan diri..xpernah lg diorg bercekau ke hape...makan ke poo ke relax je tp seekor ni je haa..len mcm sikit nak angkat dia alihkan tmpat pun dia jerit kuat2 mcm xmau..xmau! gtulah peelnye..nyampah..

Post a Comment

 

Copyright © eRy D cAt. Template created by Volverene from Templates Block
lasik surgery new york and cpa website solutions
WP theme by WP Themes Expert