Pages

Sunday, June 2, 2013

~ RESCUE INK ~


Salam kwn2 meow
(='v'=)

jarang plak hapdet blog sejak akhir2 ni hihihi..maklumlah...hikhik..:P apa2pun hrp semua animal lover sihat2, cm ery je kdg2 kurang sihat...kesihatan harus dijaga...ceria tu mesti kena ada...:D

entri kali ni ery nak cite tentang pasukan penyelamat haiwan di luar negara...selalu gak tgk kat astro...itu pun kalau lik awal dr tmpat keje..yg xleh tahannyer..muka mak aih..ganas2 belaka..mcm kaki pukul tapi...dalam hati ada taman..mcm memet ery hikhik..

pernah dgr tak RESCUE INK...mula2 ingat geng2 bertattoo..tp mmg bertattoo lah mamat2 ni...
geng2 beliau..
haaa nampak mcm bukan pasukan penyelamat haiwan kan..mcm kaki pukul je aku tgk..tp respek btl lah...tp mmg betul dgn gaya gini baru lah pendera haiwan takut tgk beb hahaha...tp kat cni tak perlulah bertattoo kan..itu xelok di ikut...kita ikut yg baik2 shj..hehe...errrr rs2 kalau aku berdiri sekali dgn diorg ni smbil bt muka garang leh join tak? hahaha...


baru2 ni aku tgk siaran tntang org tua berumur 80 thn dera meow2 dikejiranan diorg...mamat2 gengster ni siap rakam dan ikut org tua tu g kelas menari, sbb nak kumpul bukti nak tunjuk kat hakim..sebelum ni dh dibicarakan tp org tua tu berpura2 pakai tongkat depan hakim jd dilepaskan..seolah2 org tu tu dianiaya...tp kali ni tak lepas la..sbb mamat2 gengster ni siap rakam lagi org tua tu berjalan dan seterusnyer menari2 di dalam kelas tarian tu..haa...dh ada bukti trs dibicarakan...padan muka...cm kena denda dan bt keje2 amal bersihkan kandang2 di tmpat perlindungan haiwan..sbb mgkin dh berumur kan...tp kalau tgk video dia dera dan bunuh meow2 tu sakit jiwa beb..muka nmpak baik..lg org tua..dh berumur 80 thn tak sangka plak gtu gayanya...dr mamat2 muka gengster ni lg baik..

tp itulah..jgn menilai dr luaran kan...aku dh belajar sesuatu disitu..
nilah ketua penyelamat haiwan ni...Joe Panz...bersama rakan2 dia..muka pun ganas siot..haha...

hah! tattoo penuh tu..bila pegang kucing..trs muka baik heheheh meow tu pun sama senyum hahaha..tomei lah...hikhik...



korang leh google sndiri atau tgk kat youtube pun leh nak tau lebih lanjut tntang aktiviti mamat2 ni..apa2pun bukan rupa ukuran tp hati tu yg penting...niat yg baik lg bgs kan...:D


erydcat:
dimana2 negara pun
ada penyelamat haiwan,
kdg2 kesian sbb mereka2 ni
hanya bergerak sndirian xde sesiapa
yg nak support...tapi niat diorg baik...
moga2 semuanya berjalan lancar...:)














1 comments:

Iela Lullaby said...

channel ape ery?

Post a Comment

 

Copyright © eRy D cAt. Template created by Volverene from Templates Block
lasik surgery new york and cpa website solutions
WP theme by WP Themes Expert