Pages

Monday, August 6, 2012

~KEDOT~


Salam kwn2 meow
(",)

hr ni dtg kerja pakcik guard dah bgtau...semalam dia terdgr bunyi anak kucing mengeow kuat sgt...cari2 belakang kilang, terjumpa jatuh dlm longkang besar...dhlah dlm longkang tu mcm2 benda ader...tp pakcik guard dh mandikan dia...tp pakcik tu kata kat cni mmg xde kucing bunting atau dh beranak kecuali si puteh hr tu jela..yg ini kecik sgt mata pun xbrpa nak nmpak g...

nk bt xtau xboleh..perasaan dlm hati tu rs len mcm...dhlah terjerit2 dia kat cni...lapar susu gamaknyer...aduh..xde plak standby dlm kete...sbb pakai kete kazen...ada pun biskut2, mcm susah je dia nak gigit...dh lembik2kan mmg dia xmau..yg dia mau susu...nak keluar g beli mmg tgh bz...alahai..kesian ngn kamu KEDOT...ntahlah tetiba nak pgl dia gtu...dh la luar tu nak ujan...aku ni tahan diri je dr nak amek dia bg teduh kat dlm bilik opis aku ni...

pakcik guard letak dia kat belakang..yelah..kang ada manager aka meja bangang tu tau kang di suruh buang plak...jd pakcik guard tu terpaksa sorok dia kat cni...kat tmpat2 org park motor...ada plak td aso keje kilang belakang bwk sikecil ni ke kedai makan...bukan dia bg makan dia sibuk tunjuk2 kat org...pastu letak kat lantai...cpt2 pakcik tu g ambil..ish..menyirap drh aku rs ada yg berdarah dahi dibulan2 puasa ni kang haaa..haa..dh tau kucing tu bising lapar susu ko leh bwk dia mcm mainan...bangang!

nak tolong biarlah tolong betul2..sib bek bukan aku ada kat ctu..dr semalam pakcik bg nasi putih..yelah pakcik xtau nak jaga sgt...bdk kecik2 ni...tp dia mmg suke kucing...

pas bos kuar, kul 4 lbh ni aku g amek si KEDOT ni kat bwh letak lam kotak kat lam opis aku...yelah semua dh keluar...tutup pintu, tp suara begitu nyaring sekali hihihi...hujan pun turun tersgt lebat...kesian kamu...

 tmpat persembunyian KEDOT dan pakcik guard...hihi

keluar dr gua...yeay! nama sy KEDOT...

 aye apar...ukan nak pocing2....huwaaa!

bwk naik ats...tgl 3 org je lam opis..diorg pun siap jenguk2 tgk...
errr aye apar ucu...ukan nak men pesbuk!

sebenarnya dh telifon sorang kwn..mintak tolong jaga sementara...diterima dgn hati terbuka...pas keje ni lik pas berbuka akan hntar dia ke rumah teman yg baik hati tu....


BERSAMBUNG...


erydcat:
sbr yer KEDOT...
ada insan hati mulia
yg sudi jaga kamu sementara...


8 comments:

GtHans said...

Kedot?? ahaha..klakar punya nama..;p

Ms J said...

alahai... tang mana berkedot-kedot eh kulit dia? hehe..

m4rilyn said...

tak leh blah btol name tu. tukar tukar tukar

ery D cat said...

weh...sebutan tu lain lah...hihi sbnryer KAY DOT, slh sebut tu...:P

meowwmania said...

alahai kesiannya dia...mujur ery yg jumpa

ery D cat said...

MM: bukan ery jmpa...pak guard jumpa di longkang belakang...dia bgtau ery je yelah ery ngn dia je yg melayan meow2 di kwsn tmpat keje ni...sib bek pak guard tu reti nak sorok meow ni dr pengetahuan umum hehehe

Rosmawati Yusof said...

Hi Kedot, anugerah Ramadhan lagi....

hud aikara said...

alahai comelnya si kedot ni..

Post a Comment

 

Copyright © eRy D cAt. Template created by Volverene from Templates Block
lasik surgery new york and cpa website solutions
WP theme by WP Themes Expert